Company Detail

  1. Home
  2. Australia
  3. Company detail
employer

About “ejjt5cperlman”

Miten voin parantaa pokeritaitojani?

Teksasin hold’emin seuraava tärkein muunnelma on Omaha hold’em. Tämä voi olla ero maksamisen ja maksamatta jäämisen välillä, kun häviät. Tässä vaihtoehdossa ei ole rajoituksia siitä, kuinka paljon voit lyödä vetoa. Omaha hold’em pelataan kasinoissa ympäri maata. On tärkeää ymmärtää, miten peliä pelataan, jotta se onnistuu. Vaikka Texas Hold’em on monia muunnelmia, tämä erityinen muunnelma pelataan tietyllä tavalla.

Tässä on joitakin perusehtoja, jotka auttavat sinua Texas hold’em Kolme tai neljä tällaista katsotaan täyteen taloon. Voit panostaa minkä tahansa summan ensimmäisellä kierroksella. Sitten voit panostaa minkä tahansa summan seuraavissa kahdessa panostuskierroksessa. Tämä tarkoittaa, että sinun on panostettava kolme kertaa niin paljon kuin pelaajat, joilla ei ole täyttä taloa. Sinun on näytettävä suora flush, jos sinulla on neljä tai useampia kortteja yhdellä puku.

Pokeri on peli, jossa on loputtomia muuttujia, ensimmäisistä käsien historiasta jakajan pelaamiseen, miten kortit lentävät taskuista taskuun, miten väkijoukko reagoi jne. Pelasin ystäviä vastaan lapsena ja he olivat pahempia kuin minä, joten mielestäni se on helppoa oppia, tarvitset vain perussäännöt, kädet jne. Olen aina tehnyt virheen, kuten vedonlyönti 10% niiden pino, fi.poker-files.com kun heillä on vain 100 potissa ja kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on työntää heidät pois tai soittaa flush draw bluff Kun se tulee oppimaan pokeria, ei ole peliä helpompaa kuin Texas Hold’em.

Tarkoitan, olin tiimissä muutaman ystävän kanssa, mutta se oli kauan sitten. Kaikki nämä tekijät tekevät pelistä niin monimutkaisen. Sanoisin, että suurin osa parhaista pokeripeleistä on saatavilla. Tämä yksinkertaisuus mahdollistaa uusien pelaajien tarttua Let It Ride pokeriin nopeasti. Kuten näette, pelimekaniikka on yksinkertainen. Teet vain muutamia yksinkertaisia päätöksiä kolmen korttisi perusteella.

Se antaa heille mahdollisuuden tutustua minuun paremmin ja toivottavasti heidän reaktiot kertovat minulle vahvuuksistaan ja heikkouksistaan. He huomaavat, että ainoa asia, joka voi satuttaa heitä pokerissa, on heidän omat virheensä, huonot pelaamispäätökset tai kurinalaisuuden puute. Tykkään saada joukon uusia pelejä joka kuukausi ja kiertää niitä vastustajiini. Menestyvällä ja johdonmukaisella pelaajalla on tällainen etu riippumatta siitä, ketä vastaan he kohtaavat.

Siten, kun istumme pöydän ääressä, tiedän, mitä odottaa ja minulla on suunnitelma siitä, miten pelata häntä. Joka kerta, kun istun uuden vastustajan kanssa, aion varmistaa, että saan tunteen hänestä, koska hän voisi olla maailman paras pelaaja kaikesta, mitä tiedän. Mitä parempi saat, sitä parempi vastustajasi pelaa sinua. Oletetaan, että et pysty tekemään huonoja pelejä, joten et tee sitä. Jos olet tulossa lähemmäs tekemään sellaisia pelejä, joita vain ammattilaiset tekevät, sanotaanpa, että et koskaan soita suurta sokeaa korotusta ja taittumista, kun olet pieni pelaaja.

No projects found.
en_USEnglish